norwegian english

                      WEB DEAL - Rom/frokost fra kr 1095,- pr natt. Dobbelt rom fra kr 1295,- per natt.

Park Hotel Halden

Hotellet har 64 moderne og komfortable rom, alle med eget bad med dusj/wc, komfortable Dux senger, TV, telefon og kjøleskap. En rikholdig frokostbuffet, trådløst internett og parkering er inkludert i romprisen. Våre gjester kan også fritt benyttes seg av hotellets trimrom og sauna med tilhørende garderober.

I lobbyen serveres både kalde forfriskninger, Nespresso kaffe, snacks, kioskvarer og levering av småretter og pizza frem til kl. 23.00 hver kveld (leveringstid opptil 1 time).

Trådløst nett
Gratis wifi er tilgjengelig over hele hotellet.

Møter, konferanser og selskaper
Park Hotel Halden har også romslige kapasiteter for møter, konferanser og selskaper. Ta gjerne kontakt for skreddersydde løsninger.

Hotellet ligger sentralt plassert i Halden like utenfor bykjernen med kort vei til sentrum, Høyskolen i Østfold, stadion, Fredriksten Festning, handel- og næringsparker. 

Velkommen til et hyggelig opphold på Park Hotel Halden!Les mer om hotellet

Trimrom og Sauna

Er du opptatt av å holde deg i form? På Park Hotel Halden kan du fritt benytte deg av vår fullt utstyrte trimrom og Sauna.

Lojalitetsprogram - NYHET

Nyhet - Cashback og Shopping Points for hver overnatting hos oss og det meste av det du handler fra før av. Gratis innmelding!

Gratis gjesteparkering


Som gjest hos oss du fri parkering utenfor hotellet. Velkommen til oss!

Eldre nyheter